SmileOn Fehér Mosoly 30 Napos
Pénzvisszafizetési Garancia

Biztosak vagyunk benne, hogy a SmileOn termékei kiemelkedő minőséget képviselnek akár a hazai, akár a nemzetközi fogfehérítési piac tekintetében.
Ezért bátran vállalunk garanciát arra, hogy a fogaid legalább 2 árnyalattal lesznek fehérebbek a SmileOn fogfehérítő szettjeinek használata után.
Abban a valószínűtlen esetben, amennyiben úgy gondolod, hogy ez nem így történt, pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a vásárlásodra a terméked megérkezésétől számított 30 napig, a megfelelő feltételek teljesülése esetében.
Ahhoz, hogy élhess a pénzvisszafizetési garanciával, a következő feltételeknek kell megfelelned: 1. Készíts egy fotót a fogfehérítési csíkkal a SmileOn Fogfehérítő Szett használata előtt, amelyen a termék, a csík és a fogaid is látszanak. 2. Készíts egy fotót a fogfehérítési csíkkal a teljes (9 illetve 18 alkalmas) Smileon Fogfehérítő Szett használata után, amelyen a használt termék, a csík és a fogaid is látszanak 3. Küldj emailt nekünk a help@smileon.hu email címre mellékelve minden fotót és a pénzvisszafizetési igénylés okát 4. 3 munkanapon belül feldolgozzuk az ügyedet és visszajelzünk a számodra.
Fontos tudnod, hogy 100%-os SmileOn Fehér Mosoly Garancia további – a fentiekben részletezett kívüli – feltétel nélkül kizárólag a FullSmile Csomag és az UltraSmile Csomag esetében érvényes. Minden további fogfehérítő szett (SmileOn 9 alkalmas Fogfehérítő szett, SmileOn 18 alkalmas Fogfehérítő szett) esetében is elérhető a pénzvisszafizetési garancia, amennyiben - a korábbiak részletezett három feltételt maradéktalanul teljesíti a vásárló
- a fogfehérítés megkezdése előtt, fogorvosnál fogkőeltávolításon vett részt, amely nem régebbi, mint a vásárlás időpontjától számított 30 nap és erről igazolással, lelettel rendelkezik és ezt visszatérítési igényéhez csatolja.
A SmileOn termékek ugyanis bármennyire is hatékonyak, fogfehérítő természetüknél fogva a fogkövet nem képesek eltávolítani, amely nagy mértékben akadályozhatja a fogak kifehérítésének folyamatát és annak hatékonyságát. Ne feledd, hogy igényedet a termék megérkezését követő 30 napon belül szükséges jelezned olyan fotókkal, amelyek érvényes időbélyeggel rendelkeznek. Azok a visszatérítés igénylések, amelyek részben vagy hiányosan tesznek csak eleget a fentiekben részletezett feltételeknek, nem jogosultak a visszatérítésre.
A SmileOn továbbá fenntartja a jogot arra, hogy visszautasítson minden olyan visszatérítési igényt, amely során nem vagyunk meggyőződve a kérvényezett bizonyítékok valódiságáról. Felhívjuk rá a figyelmedet, hogy a SmileOn Fehér Mosoly Garancia kizárólag az adott vásárló első vásárlására vonatkozik és minden későbbi vásárlás során nem érvényes, kizárólag a fogfehérítő szett termékekre vonatkozik, a Smileon Coco Fogfehérítő Por kizárólagos vásárlása során nem alkalmazható.